۱۳۸۸ اسفند ۱۷, دوشنبه
ضرب و شتم وحشیانه زندانی سیاسی بهروز جاوید تهرانی
زندانی سیاسی آزاد باید گردد
پارس دیلی نیوز
انتقال زندانی سیاسی بهروز جاوید تهرانی به سلولهای انفرادی معروف به سگدونی
بنابه گزارشات رسیده به فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، زندانی سیاسی بهروز جاوید تهرانی با یورش وحشیانه و ضرب و شتم به سلولهای انفرادی بند 1 معروف به سگدونی منتقل شد.
روز دوشنبه 17 اسفند ماه زندانی سیاسی بهروز جاوید تهرانی مورد یورش و ضرب وشتم وحشیانه با باتون برقی توسط حسن آخریان رئیس بند 1 و از شکنجه گران زندان گوهردشت کرج قرار گرفت.حسن آخریان همراه با تعدادی از پاسداربندها در حالی که آقای جاوید تهرانی را آماج باتونهای خود قرار داده بودند به سلولهای انفرادی بند1 معروف به سگدونی که محل شکنجه زندانیان و از شرایط قرون وسطائی برخوداراست منتقل کردند.
حسن آخریان رئیس بند 1 زندان گوهردشت کرج در حالی که زندانی سیاسی بهروز جاوید تهرانی را آماج باتونهای خود قرار داده بود با عربده کشی به او می گفت: "کاری می کنم که اینجا بکشند". این فرد شکنجه گر در ادامه تهدیداتش به او گفت امشب اینجا خواهی بود و بعد هم به سلولهای انفرادی بند سپاه ( که در دست بازجویان وزارت اطلاعات است) ترا منتقل خواهم کرد.
سلول زندانی سیاسی بهروز جاوید تهرانی بامداد روز یکشنبه حوالی ساعت 12:00 مورد یورش پاسدار بندها و شکنجه گران سلولهای انفرادی بند1 به نامهای محسن بامداد و محسن خالصی و آقایی افسر نگهبان زندان گوهردشت کرج قرار گرفته بود ولی بعد از مدتی طولانی بازرسی، سلول او را ترک کردند.
زندانی سیاسی بهروز جاوید تهرانی، اردیبهشت ماه سال گذشته در بند 2 زندان گوهردشت کرج توسط حسن آخریان رئیس آن زمان بند 2 مورد یورش قرار گرفت و او را با ضرب وشتم به سلولهای انفرادی بند 1 منتقل کرد آقای جاوید تهرانی به مدت 6 ماه در این سلولها بسر برد و از آن تاریخ تاکنون همچنان در بند 1 معروف به بند آخر خطیها که محل نگهداری زندانیانی که مرتکب قتل شده اند نگهداری می شود.حال که حسن آخریان شکنجه گر، رئیس بند 1 شده است قصد انتقام گیری مجدد از این زندانی سیاسی را دارد. تهدیدات امروز حسن آخریان مبنی بر حذف فیزیکی این زندانی سیاسی جدی است و احتمال به خطر افتاد جان این زندانی سیاسی زیاد است.
از مدتی پیش پاسداران و بسیجیهایی که به جرم قتل و کلاهبرداری در زندان بسر می برند و عملا در سرکوب زندانیان نقش دارند آنها را علیه زندانیان سیاسی و زندانیان معترض در زندان سازماندهی کردند که به جاسوسی و حمله به زندانیان سیاسی بپردازند. در حال حاضر یکی از بسیجیها که به جرم کلاهبرداری در بند 1 زندانی است در جاسوسی علیه زندانیان سیاسی و سایر زندانیان نقش دارد.گفته می شود که با جاسوسی این بسیجی کلاهبردار بهانه ای دست حسن آخریان داده است که آقای جاوید تهرانی را بی دلیل مورد ضرب وشتم و به سلول انفرادی منتقل کند.این بسیجی مورد نفرت زندانیان بند 1 می باشد.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، یورش و ضرب وشتم و انتقال به سلولهای انفرادی معروف به سگدونی توسط حسن آخریان را محکوم می کند و نسبت به خطری که متوجه جان این زندانی سیاسی است هشدار میدهد و از کمیسر عالی حقوق بشر و گزارشگران شکنجه سازمان ملل متحد و سایر مراجع بین المللی خواستار اقدامات عملی و فوری برای نجات جان زندانیان سیاسی در ایران است.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
17 اسفند ماه برابر با 8 مارس 2010
انتقال مجدد بهروز جاوید تهرانی به سلول انفرادی
بهروز جاوید تهرانی، زندانی سیاسی که سال چهارم محکومیت خود را طی می کند، به دلایل نامشخص صبح امروز به سلول انفرادی منتقل شد.
به گزارش هرانا، جاوید تهرانی ظهر امروز به دستور حفاظت زندان رجایی شهر کرج، از بند 1 این زندان به سلولهای انفرادی منتقل شد، دلیل این انتقال مشخص نیست اما احتمال می رود با توجه به افزایش تنش ها در این بند و تلاش حفاظت زندان برای کنترل بند مذکور که دست کم در طی شش ماهه اخیر شاهد سه بار شورش زندانیان بوده صورت گرفته باشد.
بهروز جاوید تهرانی در خرداد ماه سال 84 در منزلش بازداشت شده، وی به اتهام اقدام علیه امنیت ملی در سه پرونده جداگانه جمعاً به هفت سال زندان محکوم شده است. این زندانی سیاسی پیشتر نیز بارها در اعتراض به وضعیت نامساعد خود و همبندانش دست به اعتصاب غذا زده و یک بارهم اقدام به دوختن لب های خود کرده بود.
فعالان حقوق بشر در اعتراض به وضعیت وی و سایر زندانیان سیاسی که هم اکنون در زندان رجائی شهر کرج بسر می برند، می گویند مسئولان قضائی و امنیتی مطابق قوانین و آئین نامه سازمان زندان ها و قوانین جاری قضائی، حق ندارند زندانیان سیاسی را از زندان اوین به زندان رجائی شهر که محل نگهداری زندانیان خطرناک است تبعید کنند و اساساً نگهداری زندانیان سیاسی در میان زندانیان با جرایم دیگر مخالف اصل قانونی تفکیک جرایم است.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر